Nyårsafton:)

Ja då är det sista dagen på detta året och vilket händelserikt år det har varit! Det största är ju givetvis att vi blev tre den 14 mars...då kom vår lille Malte till världen 9 veckor för tidigt!

Idag har vi tagit en långpromenad i skogen, riktigt skönt väder och man märker så att Malte trivs i sin vagn där han kan ha koll på allt som händer runtomkring:)
Malte har förresten fått sin första tand idag, det förklarar ju varför han har dreglat som tusan på sistone och velat tugga på precis ALLT hela tiden;)

Ikväll ska vi bara vara hemma och äta och dricka gott, vi tyckte det var bäst för Malte somnar ändå vid åttatiden.

Nu vilar Malte så då ska jag förbereda efterrätten till ikväll. Det blir laxtoast till förrätt, Flygande Jacob till huvudrätt och pannacotta med vit choklad till efterrätt.



Malte som jultomte, kär va?

Frukoststund:)

Ja nu har jag precis satt mig ner för att äta lite frukost. F hade förberett och skurit upp julskinka innan han körde imorse.

Malte vaknade vid 8 idag och efter det hade vi en liten lekstund, han kan sitta själv nu korta stunder:) Sen gick vi ut och gick en lååång runda. Har sån fruktansvärd träningsvärk efter träningen igår kväll så det hjälpte faktiskt att gå ut och röra på sig.

Nu vilar Malte sig lite och när han har ätit middag vid tolv ska vi åka in till Malmö och se om vi kan fynda något på mellandagsrean;)


Ny vecka:)

Måndag idag och ny vecka! Har storhandlat idag och gått promenad med Malte. Är så roligt att se hur intresserad han börjar bli av allt som händer runt omkring:) Vänder och vrider på sig för fullt i vagnen för att inte missa något.

Ska laga middag nu sen köra iväg och träna på Friskis:) Först en lekstund med Malte som håller på för fullt på golvet brevid mig.

Tänk...om bara några få dagar är vi inne på 2009:)


Söndagsmys:)

Första inlägget:)
Får se om det kan bli något av den här bloggen då! Kan göra ett försök iaf:) Har haft en riktig mysdag med Malte idag med sovmorgon och ett besök på Bo Ohlsson, inte alls så mycket folk som jag trodde det skulle vara!

F körde ut till huset rätt tidigt imorse för att hjälpa putsarna men de kom aldrig eftersom det är minusgrader, men han hade att hitta på där ute ändå! Vi håller nämligen på att bygga hus som jag hoppas blir beboligt till våren/sommaren.
Ska ge Malte lite gröt nu sen ska vi köra ut till F och så ska jag försöka komma iväg och träna på friskis ikväll. Lägger in en liten bild på Malte som jag tog för en vecka ungefär...han e så kär!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0