Äntligen!

Är vi på plats i huset! Började förra lördagen då vi flyttade de sista tunga sakerna från lägenheten med hjälp från ngr kompisar:) Höll på i stort sett hela dagen och Malte var hos mina föräldrar hela dagen och sov även över där.
På kvällen beställde vi hem god mat från byakrogen och bara njöt av att vi äntligen var på plats!

På söndagen så städade jag lgh och hon som skulle ta över den fick nycklarna samma kväll, kändes skönt att ha det ur vägen. Nu kan vi koncentrera oss bara på huset:)

Veckan efter fylldes med student och annat roligt så tiden har verkligen bara flugit iväg! Men nu är vi som sagt på plats och njuter i fulla drag! Malte sover i eget rum nu och det fungerar jättebra! 

Fortfarande en del kvar som ska fixas här men nu när vi bor här är det mycket enklare att fixa sakerna efter hand.

Midsommarafton ska firas här, vi kommer vara typ 20 pers både vuxna och barn och det ska bli jättetrevligt:) 


Hade besök av Marie och Moa idag! Malte och hon härjade rundor här hemma och hade jätteroligt, framtida flickvän kanske?;)

När Malte vilat sin middagsvila ska vi ta en tur in till Ystad och fixa mobil till F sen ikväll ska jag köra och storhandla.

Förresten Malte kan typ gå nu. Igår när vi var på Nilssons i Svedala gick han typ tre meter helt själv:) Och idag har han med gått själv, men helst vill han hålla en i handen. Min lille bebis börjar bli stor nu....

Packning+mors dag:)

Ja det var vad som stod på schemat i helgen som har gått. I lördes packade vi en massa och körde ut till huset och var där hela dagen, jätteskönt var det att vara i huset men inte lika skönt att packa och bära ner allt från lägenheten!
Förhoppningsvis så kommer vi att flytta det sista nu till helgen om allt flyter på som det ska med rörläggare osv...

I söndags var det ju mors dag och min present blev en barnsits till min cykel! Så nu kan jag och Malte cykla härliga runder på landet i sommar! Jättehärligt och precis vad jag hade önskat mig:) Cykelhjälm till Malte blev det också.
Hade en jättemysig dag i Malmö hos min mormor och morfar där det bjöds på jättegod sallad med hembakat bröd och jordgubbstårta efteråt, mums!

Både igår och idag har det varit jättefina dagar, sååå varmt! Men det ska visst bli kallare redan imorgon tyvärr:(

Nu ska jag fixa lite med telefonabonnemang osv medans malte vilar middag..

RSS 2.0