Onsdag:)

Igår körde vi in till Malmö till Entré och mötte upp F och köpte skor till Malte. Det behövs nu när han vill stå och förflytta sig. Hittade ett par jättefina Nike skor i en tysk skoaffär och sen köpte jag ett par typ sandalaktiga skor på HM också. Sen käkade vi god pizza:)
      


Idag tog jag tag i och ringde till vårdcentralen. Malte har varit rosslig i halsen från och till i tre veckor nu. Men ingen feber och han äter och dricker som han ska. Men det låter himla ansträngt. Läkaren lyssnade på hans lungor och det lät jättebra. Så han sa att det var massa slem som han har som inte vill ge med sig. Så vi ska fortsätta ge Ventoline och vill det inte ge med sig inom några veckor får vi återkomma.
 
Tog en liten promenix imorse innan vi skulle till Vårdcentralen och när vi kom hem var Malte jättesprallig och skulle upp och stå mot allt. Kröp ut till soffbordet och ställde sig upp och gick runt omkring det, enda problemet var att han antagligen halkade till, allt gick så snabbt och jag var precis bakom honom, och så slog han i munnen i kanten på bordet. Som han skrek!! Var jätteledsen och det blödde från munnen. Som tur var hade det tagit precis ovanför framtänderna så ingen skada skedd, men han blev jätterädd och det måste ju ha gjort ont, stackaren:(

Idag får man 10% rabatt på HM så funderar på att ta en sväng in till ystad kanske när malte vilat middag, har även hans presentkort på 200 kr därifrån. Får se...hade ändå behövt handla på Willys.

Vill gärna släppa bordskanten;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0