Tisdag:)

Ja då är helgen över igen... Var ju på Ullared i torsdags, fick handlat en del men de hade knappt fått in några vår/sommarkläder till Malte tyvärr. Men fick handlat en del till huset iaf:)
Köket kom med i torsdags och imorgon kommer byggaren och ska sätta upp det till oss! Ska bli så himla skönt när det kommit på plats.

I söndags körde vi in till min mormor och morfar och tog en eftermiddagsfika, jättegott! Satt i deras trädgård i solen och njöt! Malte gillar verkligen att vara utomhus:) Men gräset var han lite skeptisk mot haha...men det är väl bara som han inte är så van att sitta på det antar jag. Kommer han få göra massor sen när vi har flyttat:)

Imorse mötte vi upp Sandra och Ebba och tog en skön morgonpromenad sen kom Eva hit som ska ta över vår lgh.
Nu vilar min lille gosse middag. Han har blivit väldigt beroende av att man ska vara i sovrummet tills han somnar, gäller både på middagsvilan och till natten.

Imorgon ska vi nog köra in till Malmö och införskaffa ett par skor till Malte:) Kanske till Entré får se.

Kommentarer
Postat av: Kitte

Ja vill osså till entrè..Har inte vatt där än..Får se kanske en sväng när man fått lön :D

Kram

2009-04-21 @ 18:54:36
Postat av: Petra

gräset känns nog lite annorlunda än vad golv o mattor gör =) Ska bli skönt när de blir sommar så man kan va utomhus med Jesper, förhoppningsvis kna han sitta själv då med o kanske tillomed ta sig fram.. Tur man har Ingegärd o Jan här så vi kan snylta på deras trädgård, lite långt o köra till mina föräldrar varje dag =) Vi får ta en fika en dag sen o promenixa lite.. Kram

2009-04-21 @ 21:00:00
URL: http://pesp.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det blev att vi körde dit idag istället...köpte världens sötaste skor till malte ska lägga ut bild sen:)

2009-04-21 @ 21:03:31
Postat av: Anna

Petra: Ja skönt att du kan gå till ingegärd o få lite gräskänsla:)Ja absolut vi kan ta en promenad och en fika. Vill du komma till rytmiken imorgon så kunde vi tagit en fika på Centrum efteråt?

2009-04-22 @ 08:48:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0