Puh...;)

Har städat ut julen nu...lite veligt att klä av granen för det var en riktigt fin gran vi fick tag på i år men nu känns det rätt skönt.
Inte det lättaste att städa när man har en liten niomånaders bebis(eller ja sjumånader om man ska räkna från när han skulle varit född) i hälarna HELA tiden! Kryper gör han inte ännu men han rullar och det går undan som tusan! Men sätter man han på en filt brevid babygymmet så nöjer han sig med det och sitter och leker lite med sina leksaker. Tycker inte vi köpt så mycket leksaker till han men nu efter jul tycker jag här är massor!

Får se om han är intresserad av att vila en liten stund nu innan kvällsmaten, ligger just nu i sängen och håller i sina fötter.
Snacka precis med F...han är ute vid huset men ska köra hem nu. Kommer bli rätt drygt nu de närmaste helgerna. Han och muraren var där ute igår från 7 till halv elva på kvällen och idag från 7 till typ nu! Och så kommer de närmaste helgerna se ut, men man får väl stå ut för förhoppningsvis har vi ett hus snart:)
Ska gå och kolla till Malte nu!


Kommentarer
Postat av: Petra

låter härligt att hela tiden ha honom hack i häl :P man får såå himla mkt gjort =) eller inte.. vi har en Dr Brown nappflaska o sen en sån MAM ltivent, tror de va sån du emna, men Dr Brown fungerar bra men den man skruvar av botten på blir ja inte riktigt överens med.. den ska ju inte bli vakum men de blir de, han suger ihop nappen på den ändå.. märkligt

2009-01-11 @ 22:43:36
URL: http://pesp.blogg.se/
Postat av: Christel

Ja de e lika skönt varje gång julen e över..;)

Du får lägga ut lite bilder sen på ditt nya fina hus....nyfiken e man ju..;)

Kram

2009-01-12 @ 20:19:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0