IKEA-trip

Ja det blev det idag:) Vi visste först inte vilken dag som var bäst att åka dit på, med tanke på allt folk men kom fram till att det var nog skit sak samma om vi åkte dit idag el imorgon. skulle nog vara lika mycket folk där vilket som.

Lämnade Malte hos sin mormor och morfar vid halv tio sen körde jag och F in. Han är ledig nu fyra dagar så nu ska det göras mycket vid huset så vi kan flytta nån gång!
På Ikea hittade vi en hel del, vask+bänkskiva till tvättstugan, en ny ihopfällbar barnstol samt annat smått och gott. Sen åt vi lite middag där och körde sen vidare till Jysk där vi köpte rullgardiner till vårt och Maltes sovrum, jättebilliga som de hade på annons.

Var väl i Skurup vid halv tre och då hade Malte precis vilat sin middagslur så han var pigg och glad som vanligt:) F körde en sväng ut till huset för att lägga klart parketten och jag gav Malte lite att äta sen körde även vi utdit och hjälpte till med vad vi kunde;)

Ikväll blir det bara en slappekväll, F kommer nog inte hem förrän rätt sent iom att han skulle lägga färdigt golvet ikväll och Malte är nattad:)

Ska nog se Twilight...igen! Alltså har ni inte sett filmen, SE DEN!! Superbra film kan se den om och om igen....

På lördag ska jag jobba på Gladan, får passa på att hoppa in och jobba där lite, i oktober tar det slut för då ska boendet stängas tyvärr!:( Ska bli skönt att komma iväg och jobba lite:)

Kommentarer
Postat av: Kitte

Så skönt att ni snart e klara me huset, så ni kan flytta, förstår att ni längtar!!! Kul o gå på Ikea, de kan man göra hur länge som helst :D

Malte go o gla, ja de e han verkligen alltid!!! Charmtroll e va han e... ;)

Jobba lugnt på lörda..

Kram

2009-05-22 @ 13:57:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0