Onsdag:)

Meningen var att vi skulle på promenad+fika i Slimminge tsm med de andra mammorna och barnen i mammagruppen men iom att Malte varit lite sjuk och haft feber av o till nu i några dagar ville jag inte riskera att några andra barn blir smittade.
Utslagen på Maltes mage är nästan helt borta men han är fortfarande rätt "sträv" när man känner på magen. Penicillinet tar han lätt som en plätt på en sked tre ggr/dag och ska göra det tills måndag kväll.

Fastän det inte blev någon promenad med mammagruppen var vi ändå ute och gick vår dagliga morgonpromenad imorse och gick inom och sa hej på Gladan också. Hoppas verkligen inte det blir så att det måste stängas för att det behövs sparas pengar, men det hade iofs inte förvånat mig om det är så:S

Vitvarorna kom igår till huset och ikväll är F därute och ska börja lägga parketten. Kommer bli riktigt najs:)
Men jag börjar känna lite stress med att börja packa alla saker och flytta dit, var ska man börja liksom? Men det fixar sig nog:)

På lördag är det Eurovision med smörgåstårta, mums!!!

Kommentarer
Postat av: Kitte

Tråkigt att de ble som vi anande!!!!!! Var ska man nu ta vägen??

Oh kul att de snart e flyttdax...Tänk att de äntligen e tid, efter ett x antal år :D

Kram

2009-05-14 @ 19:02:03
Postat av: Anna

Det kommer lösa sig ska du se! Bara tråkigt att ni får såna här nyheter innan det är semester, vem vet ni kanske inte får något besked förrän semestern är över o hur kul är det att behöva tänka på det hela sommaren?! Mina tankar går till er alla på Gladan. Ja efter 3 år är det äntligen snart dax!!! Du måste komma ut i sommar när vi har flyttat dit:)

2009-05-14 @ 19:59:06
URL: http://maltesmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0